behshahr.ir
امروز یکشنبه, 30 فروردین 1405
1405/01/15
https://behshahr.ir/shownews/454
اولین نشست شهردار بهشهر در سال ۱۴۰۵
در شهر
اولین نشست شهردار بهشهر در سال ۱۴۰۵

 

اقدامات خاص شایسته شهر خاص خواهد بود

کم کاری و بی توجهی به امورات شهر روایتی است که در صورت بی توجهی منافات با قران و شرع با عنوان کم فروشی و یاتعبیر آیه ویل للمطففین میباشد

یاسراحمدی شهردار بهشهر درنشست با کارکنان شهرداری ضمن پوزش از تعویق در ارایه خدمات اداری به شهروندان با تاکید به جدیت در ارایه امورات و وظایف مربوطه تلاش مضاعف و خاص را برای شهر و شهروندان از سوی کارکنان تاکید داشته اند.

شهردار بهشهر در جمع کارکنان اعلام داشت : ماموریتهای واگذار شده به مدیریت شهری حجم بالایی از توان اقتصادی و همت بالای کارکنان را میطلبد لذا برنامه محور بودن را هیچ گاه از امورات محوله و مسئولیتهای تعریف شده حذف ننمایید .

در پایان شهردار بهشهر اهم پروژه های سال۱۴۰۵ را به مرمت و فعالیت کاخ موزه در باغشاه ، سنگفرش خیابان امام ، پروژه چیت پلازا ،منطقه گردشگری سالارتپه، ادامه بازگشایی مسیر صفی آباد و سایر پروژه ها با مشارکت شهروندان اعلام نموده است .

تصاویر خبر
ارسال دیدگاه



کد امنیتی را وارد نمایید